Matematik

lille ligning

15. november 2005 af satino (Slettet)
hvordan skal jeg angribe sådan en sag:
(3x^(1/3)/(2x)=60

Svar #1
15. november 2005 af satino (Slettet)

der mangler en parentes

(3x^(1/3))/(2x)=60

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2005 af sontas (Slettet)

brug at (x^n)/(x^k) = x^(n-k). Her :

x^(1/3) / x = x^(-2/3)

Svar #3
15. november 2005 af satino (Slettet)

ja men jeg har jo 3x foroven og 2x forneden.

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. november 2005 af sontas (Slettet)

3x^(1/3) / 2x = 3/2 * x^(-2/3)

Svar #5
15. november 2005 af satino (Slettet)

(3x/2x)^(-2/3) eller hvad, og hvordan kommer jeg vidre der fra

Svar #6
15. november 2005 af satino (Slettet)

tak

Skriv et svar til: lille ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.