Matematik
integralregning?
15. november 2005 af
stumpL (Slettet)
pi/4
S(x*cos(2x))dx
0
hvordan skal denne løses? Med partiel integration?
mit bud:
pi/4 pi/4 pi/4
S(x*cos(2x))dx = [½sin(2x)] - S ½sin(2x)dx=
0 0 0
pi/4
½S sin(2x)dx så kan jeg ikke komme videre... hjælp...
0
S(x*cos(2x))dx
0
hvordan skal denne løses? Med partiel integration?
mit bud:
pi/4 pi/4 pi/4
S(x*cos(2x))dx = [½sin(2x)] - S ½sin(2x)dx=
0 0 0
pi/4
½S sin(2x)dx så kan jeg ikke komme videre... hjælp...
0
Skriv et svar til: integralregning?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
