Matematik

er: y=ax+b det samme som f(x)=ax+b??

06. januar 2014 af solsikke1 - Niveau: 9. klasse

hej

er y= ax+ b det samme som f(x)=ax+b    ????

tænker ang, ligning for en ret linje? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

y = ax + b er ligningen for en ret linie, mens f(x) = ax+b er forskriften for en lineær funktion.

Hvis man har defineret funktionen f(x) = ax + b, er y = f(x) derfor ligningen for en ret linie.


Svar #2
06. januar 2014 af solsikke1

#1 men hvad er forskellen så på retlinje og liniær forskrft?

Ps. tak skal du have ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

En ret linie er grafen for en lineær funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2014 af 123434 (Slettet)

0# y=ax+b og f(x)=ax+b er det samme.


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ikke helt. Læs forklaringen i #1.


Skriv et svar til: er: y=ax+b det samme som f(x)=ax+b??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.