Fysik

bølger

06. januar 2014 af anonym32 (Slettet)

Hej, ved i hvad formlen er for bølgernes periode og fart? Jeg skal nemlig i en opg beregne bølgernes periode og fart.. 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2014 af peter lind

der gælder bølgelængde*frekvens = hastighed frekvens=1/T


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvad kender du i den opgave? Generelt gælder der

v = λ · f

hvor v er farten, λ er bølgelængden, og f er frekvensen.


Svar #3
06. januar 2014 af anonym32 (Slettet)

Jamen hvordan finder man perioden?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Start med at oplyse, hvad der er kendt i opgaven. Formuler hele opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. januar 2014 af mathon

         
                                T = λ / v
      eller
                                T = 2π / ω
                            


Skriv et svar til: bølger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.