Fysik

DYNAMIK

07. januar 2014 af 787 (Slettet)

Hej :)

1- En magnet hænger på en lodret køleskabsdør. Indtegn de kræfter , der viser på mangneten. Spørgsmålet er hvordan tegner man det ? :(

2- I et kar med sprit sendes en lysstråler fra væsken op i luften. Indfældsvinklen er 31,5 (grader).

Beregn den kritiske vinkel for totalrefleksion.

Beregn den kritiske vinkel for totalrefleksion.

Jeg håber at der er nogen der kan hjælpe mig med at løse de to spørgsmål

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2014 af peter lind

den kritiske vinkel er den vinkel, der giver brudt vinkel = 90º


Svar #2
07. januar 2014 af 787 (Slettet)

menes der med totalrefleksion sådan ?

90+31,5 = 121,5 ???

tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du skal benytte brydningsloven (Snells lov).


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. januar 2014 af peter lind

///Nej du skal bruge brydningsloven. sin(i)/sin(b) = n i indfaldsvinklen b = 90º n er brydningsforholdet for overgangen fra væske til luft


Skriv et svar til: DYNAMIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.