Fysik

Kinematik hjælp

07. januar 2014 af 787 (Slettet)

Hej

En cyklist kører med konstant hastighed strækningen 35 km på 2 timer og 10 minutter

find cyklistens hastighed både i m/s og Km/h

hvor langt er cyklisten nået efter 35 min ?

Jeg har beregnet den sådan :

35 km * 1000 = 35000 m

2 timer * 60 = 120 min * 60 = 7200 sek

jeg kan ikke mere end det her .. hjælp please

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2014 af SpringE (Slettet)

Den er ellers næsten færdig.

Strækning: 35 km * 1000 m/km = 35000 m

Tid: 2 timer * 60 min/timer + 10 min = 130 min * 60 sek/min = 7800 sek

Hastighed = Strækning/Tid

Tip: 10 min = 1/6 timer.


Skriv et svar til: Kinematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.