Fysik

Emek=Ekin+Epot

08. januar 2014 af Johnsr (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Er dette korrekt?

Ex.
Vi siger at højden er = 5m.
V = 2m/s.
G = 1.
Og m = 1 kg.

Emek = 0.5*1kg*2^2m/s+1kg*1g*5m <=>
Emek = 2+5 <=>
Emek = 7






Brugbart svar (1)

Svar #1
08. januar 2014 af Lurch (Slettet)

Det meste. Husk at g = 9.82 m/s^2 (eller ca. 10)


Svar #2
08. januar 2014 af Johnsr (Slettet)

Tak for hurtigt svar.
Er Emek = 7m/s eller hvad?
Tak

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2014 af Jerslev (Slettet)

#2: Hvilken enhed har energier som regel?


Skriv et svar til: Emek=Ekin+Epot

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.