Matematik
Har problemer med en udregning
16. november 2005 af
Watergate (Slettet)
Hej jeg har problemer med denne udregning! Håber der er nogle der vil hjælpe.
9(x-1)^2 + 25( y-0)^2 = 225
9( x^2-2x+2) + 25(y^2) = 225
9x^2-18x+18+25y^2 = 225
9x^2 – 18x + 18 + 25y^2 – 225 = 0
9x^2 – 18x + 25v^2 – 207 = 0
Er det rigtig ????
9(x-1)^2 + 25( y-0)^2 = 225
9( x^2-2x+2) + 25(y^2) = 225
9x^2-18x+18+25y^2 = 225
9x^2 – 18x + 18 + 25y^2 – 225 = 0
9x^2 – 18x + 25v^2 – 207 = 0
Er det rigtig ????
Svar #1
16. november 2005 af frodo (Slettet)
Det går galt her:
(x-1)^2=x^2-2x+1 (du skriver +2, hvilket er forkert.)
(x-1)^2=x^2-2x+1 (du skriver +2, hvilket er forkert.)
Skriv et svar til: Har problemer med en udregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
