Matematik
Økonomi
12. januar 2014 af
MM111 (Slettet)
-
Niveau: 9. klasse
Hej er der nogen der kan hjælpe mig med det her stykke?
Hvor meget får man udbetalt hver uge når man har:
Timeløn på 80 kr.
Arbejdstid på 10 timer pr. uge.
Arbejdsmarkedsbidrag på 8 %.
Fradrag på 620 kr. pr. uge.
Skatteprocent på 40 %.
kr.
Hvor meget får man udbetalt hver uge når man har:
Timeløn på 80 kr.
Arbejdstid på 10 timer pr. uge.
Arbejdsmarkedsbidrag på 8 %.
Fradrag på 620 kr. pr. uge.
Skatteprocent på 40 %.
kr.
Svar #1
12. januar 2014 af Walras
Nu er det sjældent, at man regner det ud for en uge, men:
Løn pr. uge: 80*10=800 kr. pr. uge
AM-bidrag: 800*0.08=64 kr. pr. uge
Fradrag: 620 kr. pr. uge.
A-Skattepligtig indkomst: 800-620-64=116 kr. pr. uge
Skat: 116*0.4=46.4
Udbetalt: 800-64-46.4=689,6 kr. pr. uge.
Skriv et svar til: Økonomi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
