Matematik

Udfyld tabel

14. januar 2014 af Manu0407 (Slettet)

Hej. Er der nogle der kan forklare mig hvad jeg skal i den opgave jeg har vedhæftet? Jeg er virkelig på bar bund.... 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du skal differentiere funktionerne.

f(x)=ax+b => f '(x)=a

f(x)=k  => f '(x)=0

osv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2014 af mathon

Ikke at kunne differentiere disse elementære funktioner er et alvorligt matematisk handicap.
Opfordring: "Se at få det lært" (hvorfor du har fået den som opgave).


Svar #3
14. januar 2014 af Manu0407 (Slettet)

Hvordan er det du hjælper folk ved a skrive at jeg har et "alvorligt handicap", det hjælper mig på ingen måde. 
Men tak :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. januar 2014 af PeterValberg

Jeg er helt enig med #2. 

Det er meget sandsynligt, at der til den skriftlige eksamen i
delprøven uden hjælpemidler kommer en opgave,
hvor du skal differentiere et eller andet funktionsudtryk. 

Check eventuelt gamle eksamensopgaver på uvm.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. januar 2014 af PeterValberg

se eventuelt side 20 i dette dokument [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. januar 2014 af mathon

Du får det jo ikke lært ved, at vi udfylder skemaet for dig.
At kunne differentiere er et uundværligt værktøj for enhver matematikstuderende.
Det tilegnes ved erkendelseskamp og rutine og kan næppe tilegnes som "færdigret".


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. januar 2014 af SuneChr

# 0
Prøv Studieportalens test, afledede funktioner, og bemærk dér, hvor du evt. får fejl.
Man kan ta' testen om, indtil "den sidder". Good luck !
https://www.studieportalen.dk/Tests/Test.aspx?id=56


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. januar 2014 af mathon

se evt.
om nedenstående bringer dig videre:


Svar #9
14. januar 2014 af Manu0407 (Slettet)

Jeg spurgte heller ikke om resultater, men om hjælp :-)


Skriv et svar til: Udfyld tabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.