Studievejledning

Engelsk A og 5 A fag!!!

14. januar 2014 af hallohvad - Niveau: A-niveau

Hej, jeg skal snart til at vælge valgfag. Jeg er i tvivl om jeg skal vælge engelsk A, da jeg allerede har 4 A fag (matematik, kemi, dansk, teknik-fag).

Jeg har desperat brug for hjælp, og jeg ville høre om nogle af jer har eerfaring med enten 5 A-fag eller Engelsk A. BTW engelsk er et af mine yndlingsfag :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2014 af ksdkad

Hvis du nu vælger englesk på A niveau, eftersom du allerede har 4 A niveau fag, så kan du få en bonus-ordning inkluderet i dit samlede gennemsnit, når du afslutter gymnasiet.


Svar #2
14. januar 2014 af hallohvad

Ja, det er en af de ting, som gør at jeg stærkt overvejer 5 A fag.Har du noget erfaring med engelsk på A eller 5 A-fag?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2014 af ksdkad

Ja, har skam masser af erfaring med det. Men på hvilken plan spørger du på? - Altså undervisningen eller niveauet eller?


Svar #4
14. januar 2014 af hallohvad

Niveauet :-)


Brugbart svar (2)

Svar #5
14. januar 2014 af Amril

Der er ikke stor forskel på Engelsk A og Engelsk B. I arbejder videre med en masse tekster som omhandler nogle forskellige emner (typisk USA/UK, forhold i den engelsktalende verden, sprogets identitet, kendte litterære værker/kendte forfattere, etc), og i vil lære en række tekstanalytiske begreber, og få evnen til at redegøre, analysere, diskutere og perspektivere en given tekst, og alt dét skal i kunne fremlægge på "a-niveau" (a-niveau = flydende, god struktur, stort ordforråd) engelsk. 

Det er virkelig ikke et svært niveau, og halvdelen af faget er nærmest ren sniksnak med læreren (den anden halvdel: afleveringer). Et af de letteste fag på gymnasiet. 


Svar #6
14. januar 2014 af hallohvad

Tusinde tak skal du have :-)


Skriv et svar til: Engelsk A og 5 A fag!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.