Matematik
Logistisk vækst-opgave
17. november 2005 af
Porkyhead (Slettet)
Hej
Jeg har en opgave til i morgen med diffenrentialligningen:
dy/dx = 5,7*10^-4*y*(361-y)
Skal den bare løses som logistisk vækst, hvor a=1 og b=361?
Har nemlig ikke prøvet en opgave før, hvor der stod noget foran det første y altså 5,7*10^-4. Skal man gøre noget specielt med dette når man ska finde forskriften?
Jeg har en opgave til i morgen med diffenrentialligningen:
dy/dx = 5,7*10^-4*y*(361-y)
Skal den bare løses som logistisk vækst, hvor a=1 og b=361?
Har nemlig ikke prøvet en opgave før, hvor der stod noget foran det første y altså 5,7*10^-4. Skal man gøre noget specielt med dette når man ska finde forskriften?
Skriv et svar til: Logistisk vækst-opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
