Matematik
Naturfagsopgave
17. november 2005 af
Hønsen (Slettet)
Godaften... jeg sidder med en naturfags opgave, hvor jeg er gået i stå med det sidste spørgsmål, som lyder
Hvor mange procent aftager lysstyrken pr. glasplade?
Antal glasplader 0 1 2 3 5 7 10
Lysstyrke (lux) 240 210 185 165 125 100 65
altså når jeg har 0 glasplader er lysstyrken på 240, og når jeg har 10 plader er den nede på 65.
240-65 = 175
175/240 * 100% = 72,91%
72,91% / 10 = 7,29 %
Vil det så sige at lysstyrken aftager med 7,29 % pr. glasplade?
Hvor mange procent aftager lysstyrken pr. glasplade?
Antal glasplader 0 1 2 3 5 7 10
Lysstyrke (lux) 240 210 185 165 125 100 65
altså når jeg har 0 glasplader er lysstyrken på 240, og når jeg har 10 plader er den nede på 65.
240-65 = 175
175/240 * 100% = 72,91%
72,91% / 10 = 7,29 %
Vil det så sige at lysstyrken aftager med 7,29 % pr. glasplade?
Skriv et svar til: Naturfagsopgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
