Matematik

Partielle afledede

19. januar 2014 af chemie (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg har vedhæftet opgaven, som er jeg ikke helt kan se hvordan kan løses når der hverken er givet en forskrift for g eller f. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. januar 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Du har, at g er differentiabel med

g'(t)=fx(t,t)2t+fy(t,t)3t2

hvor fx hhv. fy betegner den partielle afledte med hensyn til x hhv. y.

Altså har du ved indsættelse, at

g'(1)=fx(1,1)2+fy(1,1)3=2*3+3*(-2)=0


Svar #2
21. januar 2014 af chemie (Slettet)

Tak :) 


Skriv et svar til: Partielle afledede

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.