Matematik

Homogene

21. januar 2014 af kaalun (Slettet)

Hej

Har en opgave som jeg ikke ved hvordan skal gribes an.

Er funktionen homogene og givet fald hvilken grad

f(x,y)=5


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2014 af Stats

a1x+ a2x+...+ anxn = b , hvis b = 0 så er funktionen homogen, ellers inhomogen

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Forklaringen i #1 er ikke korrekt.

En funktion f(x,y) af to variable er homogen af graden k, hvis der gælder

f(αx,αy) = αk·f(x,y) for alle (x,y) og for alle α ≠ 0 .


Svar #3
28. januar 2014 af kaalun (Slettet)

Mange tak for svaret.


Skriv et svar til: Homogene

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.