Matematik

Exp

18. november 2005 af Downunder (Slettet)
Er der nogen som kan hjælpe med at løse det her skidt jeg skal have et udtryk med Vbe som stå på den ene side og resten skal være på den anden side.

Ie/IES = (exp(Vbe/Vt)-1)

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2005 af Duffy

Vbe = ln((Ie+IES)/IES)Vt



Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2005 af E=m*c^2 (Slettet)

Det skidt hedder at isolere Vbe!
og det er rigtigt det som Duffy har fået.

Skriv et svar til: Exp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.