Matematik

eksamen imorgen, hjælp :-/

22. januar 2014 af TheEdge4

Hejsa

Jeg skal til eksamen imorgen, men kan simpelthen ikke lige finde ud af hvordan jeg skal regne spørgsmålet på vedhæftet fil. Jeg har markeret de rigtige svar med grøn. Det er en test eksamen, så svaret er der, men jeg kan bare ikke se hvordan de er kommet frem til resultatet. 

Håber der er en som har tid til at hjælpe?

Med Venlig Hilsen

Mads


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

13) Løs ligningen

10·x + 60.000 + 40.000 + 100.000 = 50·x

14) Løs ligningen

1·x + 50.000 + 40.000 + 40.000 = 4·x

15) Beregn 10·20.000

16) Beregn 1·100.000


Svar #2
22. januar 2014 af TheEdge4

Mange tak for svaret. Men kan ikke helt se hvordan 13) skulle give 400.000 og 14) give 70.000 udfra de ligninger?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

13) giver 40x = 200.000 , dvs. x = 5000

14) giver 3x = 130.000 , dvs x = 43.333

i overensstemmelse med de grønne facit.


Svar #4
22. januar 2014 af TheEdge4

Ah ja ok undskyld. Jeg ved ikke om jeg har forklaret mig godt nok så... Min fejl. Jeg er meget presset. De udregninger der er overstreget med grønt har jeg nemlig selv regnet, men det er sidste opgave, altså Q17:
Igen undskyld det er mig der har forklaret mig dårligt.


Question 17 – Given these realized figures, what should the bank do in relation to the two services? Continue with both services? Or what? Use the figures from the  ‘realized’ situation in your argumentation

The correct answer is that trading generates profits of 70.000 DKK while the insurance option generates profits of 400.000. Just do the calculations to reach this numbers. Both can be kept but the risk of keeping the trade option is higher


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Med de reviderede tal fås så

Insurance:
Costs: 200.000 + 10·20.000 = 400.000
Income:   40·20.000            = 800.000
Net profit                               400.000 EU

Trading:
Costs: 130.000 + 1·100.000 = 230.000
Income:    3·100.000            = 300.000
Net income                              70.000 EU

Alle beløbene er i EU, ikke i DKK, som der pludselig blandes ind i teksten til sidst.

Der er tale om simpel købmandsregning.


Svar #6
22. januar 2014 af TheEdge4

ok super mange tak for det


Skriv et svar til: eksamen imorgen, hjælp :-/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.