Matematik

Procent til dicimal

22. januar 2014 af LærkeHøj (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvordan er det nu man laver procent om til dicimal? 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man dividerer procenttallet med 100 (decimal)


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. januar 2014 af mathon

                            14
                0,14 = ------ = 14%              læst fra højre mod venstre
                            100

.

                          30
                0,3 = ------ = 30%                 læst fra højre mod venstre
                         100


Skriv et svar til: Procent til dicimal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.