Spansk

oversættelse fra dansk -> spansk.

25. januar 2014 af miabadia (Slettet)

"Jeg har set mange announcer for Deres produkter i spanske aviser, og derfor beder jeg Dem sende mig nogle brochurer om Deres bærbare computere. Jeg vil gerne have, at de indeholder detaljerede beskrivelser af de sidste modeller."
 

Hvordan vil I oversætte dette til spansk? Jeg er så lost...... :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2014 af miaer (Slettet)

jeg vil oversætte sådan her :)

He visto a muchos locutor para sus productos en los periódicos españoles, y por lo tanto les pido que me envíe algunos folletos sobre sus ordenadores portátiles., Me gustaría ver las descripciones detalladas de los modelos del pasado


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2014 af Sonadora2 (Slettet)

miaer:

He visto mucho - der skal ikke a - det havde der skulle, hvis der var en PERSON som objekt. 

Der skal ikke stå para men por. "Me gustaría ver" ver = at se..... Me gustaría tener = jeg ville gerne have. Faktisk stemmer din sidste sætning slet ikke overens med den danske. "Del pasado" = af datiden - det ville her være korrekt at bruge ordet: "ultimo" - som betyder sidste.. "el ultimo" den sidste. ..."de los ultimos modelos" 

Til trådstarter - vil du give et bud på en oversættelse? Så vil jeg gerne, med det jeg kan, kigge den igennem og hjælpe dig. Jeg ved godt, det kan være svært! Men tag én sætning af gammel, oversæt ord du ikke kender :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2014 af Sonadora2 (Slettet)

Jeg kan se, at din oversættelse siger: "Jeg vil gerne have", og miaer har skrevet : "me gustaría" - det er forkert. Me gustaría er jeg VILLE GERNE...... Det er i øvrigt en tid du ikke skal bevæge dig ud i, hvis ikke du kender den, da den nemt kan bruges forkert. 

Du skal holde dig til den simple "Jeg vil gerne have" - i øvrigt ka jeg se, at du allerede har fået svar - udover disse linjer. Prøv selv! :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2014 af jbmm (Slettet)

He visto a muchos locutor helt forkert sætning!! (se også svar #2)
Det hedder stadig ikke locutor (=speaker/oplæser i radio/tv)
annonce = anuncio/publicidad/comercial


Skriv et svar til: oversættelse fra dansk -> spansk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.