Matematik

Kr og procent

27. januar 2014 af Derya2990 (Slettet)
Hvad gør man får at få procenten? Kan nemlig ikke huske?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2014 af desert_eye (Slettet)

f.eks. har du 2500 kroner og du trækker 150 kroner fra, så svarer de 150 kroner til:

150/2500 = 0,06 = 0,06 * 100% = 6 %


Svar #2
27. januar 2014 af Derya2990 (Slettet)

Mange taaak :)

Skriv et svar til: Kr og procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.