Matematik

bestem en forskrift

27. januar 2014 af relle16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg var næsten færdig med min matematik aflevering, da jeg stødte på den sidste opgave. Har selv problemer med den, og håbede nogle kunne forklare hvordan den løses. :)

I en model for vægten af aborrer i Gurre Sø antages det, at vægten W (målt i gram) af aborrer som funktion af længden L (målt i cm) er af typen.

W(L)=B*La

Bestem en forskrift for W, når det oplyses, at W(7,1) = 5,5 og W(14,3)=58,4.

Mit eget forsøg endte i 0,094178082=(7,1/14,3)a, hvorefter jeg ikke kunne komme videre.


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Tag så log() på hver side og beregn a.


Skriv et svar til: bestem en forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.