Fysik

Hendfaldsloven

28. januar 2014 af ranimukerji (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg har brug for hjælp til en opgave. Idet opgave beskrivelsen er lang, har jeg valgt at vedhæfte den under beskeden. Jeg er i tvivl i delopgave a), er det denne formel vi skal bruge A=A0*(1/2)^t / T 1/2(hendfaldsloven), og hvordan svarer man på a)??

Tusind tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: Fysik.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2014 af mathon

a)
                     A(t) = - dN/dt = -(No•e-kt) ' = -(-k)•(No•e-kt) = k•No•e-kt = k•No•(1/2)t/T1/2 = Ao•(1/2)t/T1/2


Skriv et svar til: Hendfaldsloven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.