Matematik

Omregning

29. januar 2014 af ZentaPigen (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Jeg har en opgave jeg gerne vil have hjælp til:

Hver beboer på øen bruger 9000L vand pr. dag,

hvor mange kubikmeter vand er det pr. dag?

HJÆÆÆÆLP???


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2014 af mathon

    
                                                   1000 L = 1 m3


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2014 af LarsJensen0 (Slettet)

#1 og vel egentlig også #0.

I gamle dage, i 80'erne, da jeg gik i folkeskolen, fik vi massevis af hæfter til at skrive i. På bagsiden var der dels en ganske nyttig gange-tabel og en masse forskellige enheder, for længder, flader og rumenheder og deres indbyrdes forhold. Får man ikke den slags hæfter mere? Hvis nej, hvor får man så den viden fra?

Hilsen Lars


Svar #3
29. januar 2014 af ZentaPigen (Slettet)

Er det så 9m3?? :D


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. januar 2014 af LarsJensen0 (Slettet)

ja, det er rigtigt


Svar #5
29. januar 2014 af ZentaPigen (Slettet)

Tak! :D


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. januar 2014 af 123434 (Slettet)

9000L=9000dm3=9m3


Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.