Fysik

Strengbøler

29. januar 2014 af iBojsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa, 

Jeg kan simpelthen ikke finde ud, hvordan jeg skal bruge dette skema (vedhæftet).

Kan nogen hjælpe? 

Mvh. Søren 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2014 af mathon

strengbølger:

                             v = √(S/mµ)
    hvoraf
                             v2 = S/mµ


    hvor
            v er bølgens udbredelseshastighed målt m/s
            S er er strengspændingen målt i N
            mµ er strengens masse pr længde målt i kg/m

   samt
                             λ • f = √(S/mµ)
            


Svar #2
29. januar 2014 af iBojsen (Slettet)

Fedt, manner! 

Tak for hurtigt svar.
Nu vil jeg gå i krig med beregningerne! :-) 

Vh. Søren


Skriv et svar til: Strengbøler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.