Matematik

Hjælp

29. januar 2014 af Evasw (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan tegner man grafen f (x) = 1/3 x + 11500 i et koordinatsystem?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Grafen er en ret linie. Beregn koordinaterne for 2 punkter på grafen. Sæt for eksempel x = 0 og beregn f(0). Sæt så x = 30 og beregn f(30) . Indtegn de to punkter (0 , f(0)) og (30 , f(30)) i koordinatsystemet og træk en ret linie gennem de to punkter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2014 af lato1310 (Slettet)

søg på graf eller geogebra på google det er oftes dem man bruger hvis du skal lave grafer på pc'en eller matcad men tror jeg ikke at noget du lige skaffer. 

På/i disse programmer skriver du dem ind som funktion og så laver dem den, smart med mindre du skulle lave den/dem i hånden!! 


Svar #3
29. januar 2014 af Evasw (Slettet)

Tusind tak for svar!


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2014 af lato1310 (Slettet)

Så lidt.. realiserede lige hvor dårligt jeg stavede/skrev, håber ikke at det lød alt for dumt.   


Svar #5
29. januar 2014 af Evasw (Slettet)

Nej det gjorde det bestemt ikke!


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.