Matematik

reducer :

02. februar 2014 af Blomst97 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan ikke huske, hvad jeg skal gøre med 1/a8 ? 

1/a• (a3)4•4-3

?• a3•4 •4-3


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. februar 2014 af mathon

                          a-8 • a12 • 2-6  =  (1/26) • a12-6


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. februar 2014 af 123434 (Slettet)

(a3)4=a3*4=a12

Men hvordan udregner man 1/a8


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

1/a8 = a-8 . Derfor bliver det i #1

                                    (1/26) · a12-8 .


Skriv et svar til: reducer :

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.