Fysik

Cirkulær isolering P=U*A*T

06. februar 2014 af magnusmrk (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er igang med et projekt om Fjernkøling og skal finde ud af hvad watt tabet er i 4.7 km rør. Jeg ve tilgengæld ikke om formlen Watt*Isulations værdi*m2*t virker her.

Har in nogle be- eller afkraftninger?

http://www.danskfjernvarme.dk/Faneblade/ForskningFANE6/FogU/~/media/FogU%20Konto/2009%2003%20Fastl%C3%A6ggelse%20af%20varmeledningsevne%20og%20varmetab%20for%20fleksible%20twinr%C3%B8r.ashx

Hvis det er nogen hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2014 af hesch (Slettet)

Der findes mange "isolationsværdier", men du skriver: P = U*A*T, hvor U måske står for U-værdien.

Kig på enhederne, se om P kommer ud i watt i formlen. Gør P det, er du på rette spor. Der er formodentligt ikke i formlen konstanter som √2, π eller ½ her.

Men altså: kig på enhederne.


Skriv et svar til: Cirkulær isolering P=U*A*T

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.