Matematik

Potensfunktion

08. februar 2014 af VERN - Niveau: B-niveau

hvordan findes x i denne ligning: X^2/5=6


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2014 af mathon


                    x2/5 = 6   

                    (x(2/5))(5/2) = 65/2

                    x(2/5)·(5/2) = 65/2
          
                    x = 65/2 = 62,5 = 88,1816


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.