Matematik

hjælp til matematik A

09. februar 2014 af AnonymF (Slettet) - Niveau: A-niveau

svar:

a) arealet er 13.8564b

b) A=0.5*x^(3)-6.*x+13.8564  

Jeg er i tvivl med opg b), er der muligvis en der hurtig kan regne den for mig? opgaven er vedhæftet som et billede


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2014 af hesch (Slettet)

f(x) = 4 - x2/4

Derfor må arealet af det uskraverede areal (rektanglet) være:

Au = 2x * ( 4 - x2/4 ) = 8x - x3/2        (du har skrevet 6x)

og arealet af det skraverede areal:

As = 13,8564 - Au


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2014 af SuneChr

Arealet af punktmængden  M  =  211/3


Svar #3
09. februar 2014 af AnonymF (Slettet)

Hov, jeg fandt en detalje fejl i mine udregninger. Havde skrevet (3-x^2/4) istedet for at sætte 4 ind på 3's plads.

Men jeg får følgende


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar 2014 af hesch (Slettet)

#3:   Så er alle vist enige     :)


Svar #5
09. februar 2014 af AnonymF (Slettet)

okay super, mange tak for svar! :)


Skriv et svar til: hjælp til matematik A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.