Fysik

Indtastning af solve - integrale på TI89?

10. februar 2014 af CABAL2004 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Jeg er i tvivl om hvordan jeg taster dette ind på min TI-89:

v(t)= A - B*t - A* 0,4937^t

Tiden t måles i sekunder. A= 12,42 m/s og B= 0,0944 m/s^2

c) hvor lang tid brugte Ben Johnson på de første 50 m af løbet?

Jeg skal taste dette ind, og solve det:

solve ( ( ∫ v(t),t,0,x ) = 50 ,x )

Uanset hvordan jeg gør det, så gør jeg noget forkert. Er der nogle der er søde og skrive
præcis hvordan, og hvad, jeg skal skrive?

Jeg skriver:

solve ( ( ∫ 12.42-0.0944*6.41961-12.42*0.4937^6.41961,t,0,x ) = 50 ,x )

Hvad misser jeg her??

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Du har erstattet den variable t med konstanten 6,41961 i funktionsudtrykket.


Svar #2
10. februar 2014 af CABAL2004 (Slettet)

Tusind tak, du har ret. Jeg er helt blæst.


Skriv et svar til: Indtastning af solve - integrale på TI89?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.