Studievalg og videregående studie

STX - HVILKEN LINJE?

14. februar 2014 af KirstineNobbe (Slettet)

Hey, Alle sammen.

Jeg skal snart have udfyldt min ansøgning til optagelse. dk. Jeg har tænkt mig at tage en STX, jeg er dog stadig i tvivl om hvilken studieretning jeg burde vælge. Jeg er god til historie, samfundsfag, engelsk, dansk og fysik (Jeg får ca. 10). Lige nu står jeg mellem linjeerne samfundsfag A, engelsk A, matematik B. Musik A, engelsk A, matematik/ samfundsfag B. Spansk A, engelsk A, psykologi B. Regner dog med at tage Spansk A uanset hvad.

Håber i vil sætte lidt tid af for svare.

Venligst hilsen Kirstine :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2014 af Dian123

Dansk og historie er obligatorisk på A niveau på Stx ligemeget hvilken linje du har. Derudover har jeg hørt at musik A er svært hvis ikke man i forvejen er dygtig og har erfaring på det punkt. Jeg ville råde dig til at tage linjen med samfundsfag A hvis det og engelsk er et af dine stærke sider :) Desuden er det en god ide at have Mat på B niveau (tror ikk det r obligatorisk ) da det åbner mange døre til videregåenduddannelser, når du skal videre efter gymnasiet.

Held og lykke med det!

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2014 af ShinobiNoKami (Slettet)

Bare til din information, så er det først omkring December (når du går i 1.G), at du skal vælge din endelige studeretning. Så hvis du nu senere fortryder den studieretning du valgte, så kan du godt vælge om senere.


Skriv et svar til: STX - HVILKEN LINJE?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.