Studievalg og videregående studie

Officiel oversættelse af karakterer? (ang. pre-IB)

15. februar 2014 af antarcticmonkeys (Slettet)

Jeg vil gerne ansøge til pre-IB på Nørre G, og ét af kriterierne er at man skal sende sine karakterer og "if non-English: in official translation".

Er der nogen der ved om de mener at man skal gå til et oversættelsesbureau, når de skriver "officel oversættelse"? Kan et oversættelsesbureau overhovedet oversætte karakterer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2014 af JEEJ2008 (Slettet)

prøv her - generelt fivu.dk

ellers... http://fivu.dk/uddannelse-og-institutioner/anerkendelse-og-dokumentation/guide-til-anerkendelse/uddannelsesindehaver


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2014 af MaibritG

Du burde faktisk kunne gå til din skole og få dine nuværende/seneste karakterer (latest report card) på engelsk. Du skal jo alligvel kontakte din skole for at få en udtalelse om din faglighed og sociale egensl

Ellers bør du være i stand til at oversætte dit bevis selv. Selve karakterne vil jeg være meget påpasselig med at konvertere fra den danske 7-trinsskala til IB-skalaen. Konverteringsskalen ser ud som følgende, og som du kan se mangler karakteren 4:

IB-skala:
1 = 0 (7-trinsskala)
2 = 0 (7-trinsskala)
3 = 02 (7-trinsskala)
4 = 7 (7-trinsskala)
5 = 7 (7-trinsskala)
6 = 10 (7-trinsskala)
7 = 12 (7-trinsskala)

Kilde: http://www.nyborg-gym.dk/Karakterer-137.aspx

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Svar #3
16. februar 2014 af antarcticmonkeys (Slettet)

Tak, JEEJ2008, men har kigget på fivu.dk, men kunne ikke finde noget klart svar.

Det eneste jeg kunne finde var en oversættelse til den engelske skala, men mener ikke at det virker rigtigt, hvis jeg bare sætter det hele ind i et word dokument.

Jeg vil prøve at spørge min skole omkring det. Tak for svarene :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2014 af JEEJ2008 (Slettet)

#3 - du kan sende det ind og få det vurderet hos dem :)


Skriv et svar til: Officiel oversættelse af karakterer? (ang. pre-IB)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.