Matematik

Trekanter

17. februar 2014 af guli92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Den sidste opgave kan jeg ikke komme videre i. Jeg ved, at: 

vinkel C = 82/4 = 20,5

sidelængde CE= sidelængde BC = 20 cm

men, hvordan kan jeg finde vinkel E, så jeg kan udregne DC/e? :-) 

Vedhæftet fil: opg. 14.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2014 af PeterValberg

Det er opgave 14 i dette eksamenssæt [ LINK ]

Studienet.dk har en vejledende besvarelse til opgavesættet her [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
17. februar 2014 af guli92 (Slettet)

#1
Jeg har ikke en bruger til studienet.dk og det koster at downloade derinde fra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.