Matematik
opg 5011
22. november 2005 af
nodddi (Slettet)
Herj.. er der nogen som kan hjælpe med opg 5011 fra eksamensopgaver i matematik
Svar #1
22. november 2005 af ASLAK (Slettet)
0#: kan du ikke lige skrive den ind....
er det den opgave med .....hvor funktionen hedder:
f(x)=den 3 rod af x
er det den opgave med .....hvor funktionen hedder:
f(x)=den 3 rod af x
Svar #2
22. november 2005 af nodddi (Slettet)
f(x)=√x x>0 p(x,√x) er et punkt på grafen. En linie n går gennem p og står vinkelret på tangenten t til grafen for f i p. Skæringspunktet mellem n og førsteakse kaldes Q. punktet R er den vinkelrette projektion af p på 1.aksen.
-Gør rede for at der for ethvert positivt tal x gælder at arealet af trekant RPQ er 1/4√x
-Gør rede for at der for ethvert positivt tal x gælder at arealet af trekant RPQ er 1/4√x
Skriv et svar til: opg 5011
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
