Matematik

Sekvenser, serier go power serier

18. februar 2014 af sival (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der kan hjælpe med følgende opgave

1) evaluate if possible, the limit of the sequence an
an=(en-e-n)/(en+e-n)
På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2014 af SuneChr

Man har
\tanh x = \frac{\sinh x}{\cosh x} = \frac {e^x - e^{-x}} {e^x + e^{-x}} = \frac{e^{2x} - 1} {e^{2x} + 1} = \frac{1 - e^{-2x}} {1 + e^{-2x}}


Skriv et svar til: Sekvenser, serier go power serier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.