Andre fag

Projekt i 8. klasse - mangler hjælp!

19. februar 2014 af MajaWitten (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Har projektuge om nogen få uger, og kan ikke finde et emne. Vores overemne er LIVSKVALITET, så tænkte på måske at have om kærlighed, siden det er en ting alle kan relatere til. Men kan ikke rigtigt finde ud af hvordan man gør det til et spændende emne for publikum... Jeg tænkte på at lave en musikvideo som produkt, med romantisk musik og nogen forskellige klip til, men er ikke sikker :/ nogen ideer??


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. februar 2014 af christinacomaco

Idé: Hvis du laver forskellige videoklip, kan du jo vælge at vise mange forskellige former for kærlighed, samt udeblivelse af kærlighed. Eller modsætningen til kærlighed (had).

Eksempler: kærlighed mellem kærester, mellem forældre/børn, mellem søskende, mellem venner. Kærlighed folk har til deres kæledyr, eller til et bestemt land eller område, kærlighed til musik. 

Eller: Kærlighed til nogen, der ikke gengælder den. Mangel på kærlighed (ensomhed). Kærlighed der forsvinder (fx. hvis en man elsker går hen og dør).

Blot ideer. God arbejdslyst :-)


Svar #2
25. februar 2014 af MajaWitten (Slettet)

Taaaaaaaaak christiancomaco :D Jeg tror faktisk vi har tænkt os at bruge idé 1... Den var meget god, og noget vi kan finde ud af ;P mange tak igen


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2014 af christinacomaco

God arbejdslyst :-)


Skriv et svar til: Projekt i 8. klasse - mangler hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.