Matematik

Sandsynlighedsfordeling

19. februar 2014 af oliv4294 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

tænkte på om der ikke var et eller flere kloge hoveder derude, som gider at hjælpe mig med denne opgave, da mine resultater ikke helt stemmer overens med min facist liste.

Mvh. Oliver Jakobsen 

Vedhæftet fil: Øvelse 8.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

I b): højst 6 rødhårede betyder P(X≤6), dvs P(X=0)+P(X=1)+P(X+2)+P(X=3)+P(X=4)+P(X=5)+P(X=6)


Svar #2
23. februar 2014 af oliv4294 (Slettet)

Der skulle havde stået netop skrev forkert a er rigtig men alle de andre i forhold til facist er forkert beregnet


Skriv et svar til: Sandsynlighedsfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.