Studievejledning

Droppe ud af 1.års hhx

20. februar 2014 af larsågaard (Slettet)

Hvis jeg allerede nu bliver optaget på HF, som jeg skal starte på til efter sommerferien, og jeg lige i øjeblikket er igang med 1. års HHX. Kan jeg så i virkeligheden ikke droppe ud, og arbejde op indtil sommerferien, men stadig komme ind i HF efter sommerferien, selvmom jeg droppede ud af HHX efter lidt over et halvt år. Dvs. at jeg ikke skal være igang med en uddannelse i et par måneder.

Jeg er i øvrigt 18 år.

Jeg har i øvrigt gennemført 1. års HG, som måske også kan tælle som en 10. klasse, så det i virkeligheden er ligegyldigt med denne 1.års HHX, da jeg alligevel starter på HF efter sommerferien?

Så hvis jeg nu blev optaget til HF, uden at have haft en 10. klasse som studievejlederen også sagde var muligt for mig, kan jeg i virkeligheden ikke bare droppe ud, og arbejde fuld tid, indtil HF uddannelsen starter efter sommerferien.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2014 af Christianos (Slettet)

Du stiller dit spørgsmål på en helt unødigt indviklet måde :)

Men jo - hvis din studievejleder har sagt at din HG1 kan tælle som 10.klasse så er der vel ingen hindring for at du kan starte på HF. Der er jo intet krav om at du skal befinde dig i uddannelsessystemet for at kunne komme ind i det.

Men du skriver 1. Års HG. Det læses "førsteårs HG" og kan tolkes som at du er gået i gang med en toårig HG hvorfra du er droppet ud efter et år. Og så er det jo en anden sag.

Tror du skal vende den med din studievejleder en ekstra gang ;)


Svar #2
20. februar 2014 af larsågaard (Slettet)

Ved det blev lidt indviklet, beklager. Tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. februar 2014 af Moderatoren


Skriv et svar til: Droppe ud af 1.års hhx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.