Matematik

matematik, rente

23. februar 2014 af martin6 - Niveau: 8. klasse
Kan i hjælpe mig med denne opgave?

300 kr. sættes i banken til 4% p.a
Renten efter 4 mdr.bliver?

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2014 af SuneChr

Renten = 300·4·4 / (100·12)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2014 af mathon

eller noteret
                         4 måneders rente = (300 kr) · 0,04 · (1/3)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2014 af 123434 (Slettet)

300*(1+0,04)=312 kr (Efter 1 år har man 312 kr stående i banken)

4 måneder er 1/3 af et år

De 12 kr er renten på et år, så må man få 4 kr i renten efter 4 måneder


Skriv et svar til: matematik, rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.