Fysik

Røntgenstråling

25. februar 2014 af chris02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej:) 

Håber der er nogen derude der har tid - og lyst til at hjælpe mig med et par spørgsmål, som jeg ikke rigtig kan løse. 

Jeg har vedhæftet et word program, hvor jeg har markeret med gul farve hvilke spørgsmål det drejer sig om. 

Tusind tak på forhånd! 



 

Vedhæftet fil: Røntgenstråling.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2014 af peter lind

Opgave 3. Brug formlen midt på side 2  bragg ligningen

opgave 6. Der står a; men jeg går ud fra at der menes d. I så fald skal du bruge formlen nederst på side 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2014 af peter lind

Opgave 5 er noget uklar. Jeg gætter på, at du skal finde vinklen svarende til den bølgelængde, du har fundet i spørgsmål 4


Svar #3
26. februar 2014 af chris02 (Slettet)

Tusind tak! Nu kan det godt være at jeg spørg rigtig dumt, men ang. bragg ligningen - hvor der står at n = 1,2,... Det forstår jeg ikke. Er n = 1,2 eller hvad? Håber du kan hjælpe:) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2014 af peter lind

n angiver ordenen. I opgave 3 skal du først foretage beregningerne med n=1. derefter skal du foretage beregningerne med n=2


Svar #5
26. februar 2014 af chris02 (Slettet)

Har fundet ud af det efter jeg havde kigget på det lidt, men ellers tusind tak for hjælpen! 


Skriv et svar til: Røntgenstråling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.