Fysik

INDVALDSVINKEL HJÆLPPP PLEASE

27. februar 2014 af NH123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad er den maksimale indfaldsvinkel, hvis brydningsindext for vand=1,33 og for luft 1. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2014 af mathon

Du tænker vel på strålegang fra vand til luft?

dvs grænsen for diffraktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2014 af mathon

…hvis det er tilfældet
    haves
                                                 \frac{\sin (i)}{\sin (b)} = \frac{1}{1,33}

så for b = 90º:

                                                 \normal \sin (g)} =1,33^{-1}                      hvor g i vand er grænsevinklen mellem
                                                                                                      diffraktion og total reflektion


Skriv et svar til: INDVALDSVINKEL HJÆLPPP PLEASE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.