Fysik

Brændvidden

02. marts 2014 af haniballi (Slettet) - Niveau: C-niveau

Et par briller har linsestyrken (dioptrien) 1,6 m-1
Hvad er brændvidden for brillerne?

Forstår ikke hvad jeg skal gøre i denne opgave. Det skal afleveres i morgen tidligt. Håber i kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2014 af mathon

               1
      D =  ---- = 1,6 m-1
               f

               f = (1,6 m-1)-1 = 0,625 m = 62,5 cm


Svar #2
02. marts 2014 af haniballi (Slettet)

Tak for hjælpen :)

Svar #3
02. marts 2014 af haniballi (Slettet)

Den siger at det er forkert?

Svar #4
02. marts 2014 af haniballi (Slettet)

Har ordnet det :)


Skriv et svar til: Brændvidden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.