Matematik

Hjælp til 10'potens!!

03. marts 2014 af pechda (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg er i gang med en aflevering, og nu får jeg denne opgave: 

Skriv som potens af 10

1000000 = 10 * 10^5

13495,47 = Men denne her ved jeg ikke hvad giver, har virkelig brug for hjælp, når det jo ikke er nuller. 

Tusind tak på forhånd. 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2014 af SuneChr

1 000 000  =  1·106 = 106
13495,47 = 1,349547·104


Skriv et svar til: Hjælp til 10'potens!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.