International økonomi

Prisdiskrimination - beregn pris & mængde for 2 markeder

05. marts 2014 af Ribenry (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har to prisafsætningsfunktioner:

P1 = -0,4Q1 + 900 og

P2 = -0,6Q2 + 1.080

MC = + 0,06 * Q + 550

Jeg skal illusterer optimeringssituationen grafisk og herefter beregne pris og mængde for de to delsegmenter og tilsidst beregne dækningsbidraget. Jeg har lidt svært ved at komme igang/videre.

Måske nogen kan hjælpe mig?


Skriv et svar til: Prisdiskrimination - beregn pris & mængde for 2 markeder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.