Matematik

a i en parabel

06. marts 2014 af Malene121 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan aflæses 'a' på en andengradspolynumien, altså på en parabel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2014 af PeterValberg

I forskriften for andengradspolynomiet (hvis graf er en parabel)

f(x)={\color{Red} 2}x^2-3x+4

er a = 2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
06. marts 2014 af Malene121 (Slettet)

#1

I forskriften for andengradspolynomiet (hvis graf er en parabel)

f(x)={\color{Red} 2}x^2-3x+4

er a = 2

Det jeg mener er ud fra en parabel (graf) hvordan aflæses a? Hvordan aflæses a grafisk? :)


Svar #3
06. marts 2014 af Malene121 (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2014 af PeterValberg

#2 det kan du ikke umiddelbart "bare lige" gøre...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
06. marts 2014 af Malene121 (Slettet)

Jeg har en graf, jeg skal aflæse a?


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. marts 2014 af PeterValberg

Kan vi ikke få hele opgaveteksten og grafen ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: a i en parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.