Matematik

Kvadrarttal

06. marts 2014 af mogensglistrup (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvor mange af tallene fra 1 til 1000000 er kvadrattal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Bemærk, at 1 = 12, og 1.000.000 = 106 = (103)2 = 10002 . Kvadrerer man et tal større end 1000 får man et resultat, der er større end 1.000.000 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2014 af PeterValberg

Lav et Excel regneark og undersøg det.

første kolonne indeholder de naturlige tal {1,2,3,......}
anden kolonne kvadratet på de naturlige tal {1,4,9,.....}

stop, når kvadratet på et tal overstiger 1000000 og tæl antallet :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
06. marts 2014 af mogensglistrup (Slettet)

Så der er 1000 kvadrarttal mellem 1 og 1000000? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: Kvadrarttal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.