Fysik
brydningsvinkel
24. november 2005 af
Bjarnegoldbaek (Slettet)
Lys med bølgelængden 632,8nm sendes mod et glas med brydningsindeks 1,52 med en indfaldsvinkel på 45,0°. Beregn brydningsvinklen.
Nogen der kan hjælpe lidt?
Nogen der kan hjælpe lidt?
Svar #1
24. november 2005 af Bjarnegoldbaek (Slettet)
er dette rigtigt? sin-1(sin(45)/1,52)=27,7 grader
Svar #2
24. november 2005 af LaverDetImorgen (Slettet)
sin(i)/sin(b)=n1,2
indfaldsvinklen divideret med brydningsvinklen er lig med brydningsindekset..
sin(45)/sin(b)=1,52 >>
sin(45)/1,52=sin-1(b) >>
sin-1(o,4652018297)= 27,72 grader..
hvorfor er bølgelængden med??
indfaldsvinklen divideret med brydningsvinklen er lig med brydningsindekset..
sin(45)/sin(b)=1,52 >>
sin(45)/1,52=sin-1(b) >>
sin-1(o,4652018297)= 27,72 grader..
hvorfor er bølgelængden med??
Svar #3
24. november 2005 af Bjarnegoldbaek (Slettet)
Ved det ikke, for at prøve at forvirre os. eller noget.. hee. Men mange tak for hjælpen
Skriv et svar til: brydningsvinkel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
