Matematik

Trekant NAG

07. marts 2014 af LiseAnders (Slettet) - Niveau: B-niveau

i trekant NAG er; <A=78 grader, |NA|=6 og |AG|=13

a) tegn en skitse af trekant NAG, og bestem længden af siden |NG|

b) Bestem arealet af trekant NAG.

please hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2014 af PeterValberg

Længden af siden NG bestemmes med en cosinusrelation

Arealet bestemmes som:

T = (1/2)·|AG|·|NA|·sin(A)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2014 af PeterValberg

Trekanten tegnes fx let og elegant med WordMat:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Trekant NAG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.