Matematik

Normalvektor til y=ax+b

09. marts 2014 af TineS94 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan finder jeg en normalvektor til y=1/4*x-5?

(hele opgaven er vedhæftet)

Tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. marts 2014 af mathon


                                         \small y = ax\: +\: b
                                         \small ax\: +(-1)\cdot y \: +\: b = 0

med bl.a. normalvektor
                                         \small \vec{n}=\begin{pmatrix} a\\ -1 \end{pmatrix}
 


Skriv et svar til: Normalvektor til y=ax+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.