Fysik

Nyttevirkning af kernebatteri

09. marts 2014 af hioghi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Nogen der lige kan hjælpe mig med opgaverne på billedet???

mvh.

Vedhæftet fil: hjælp.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2014 af peter lind

Find i en tabel hvad plutonium isotopen vejer og divider det op i vægten


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2014 af mathon

hjælp.png

................                                                                          .......................

        a) 
                  n(238Pu) = (3800 g) / (238,049554 g/mol) · (6,02214·1023 mol-1) = 9,61318·1024


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2014 af mathon

        b)
                \small k =\frac{\ln(2)}{T_{1/2}} = \frac{\ln\left ( 2 \right )}{87,7\: \aa r} = \frac{\ln\left ( 2 \right )}{2,76754\cdot 10^9\: s} = 2,50456\cdot 10^{-10}\: s^{-1}


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2014 af mathon

        c)
              A = k • N


Skriv et svar til: Nyttevirkning af kernebatteri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.